Invent

Despre noi


RTH – PRODUCATOR IMPORTANT IN DOMENIUL USILOR DE GARAJ

Prezenta in toata tara prin reprezentanti de vanzari si echipe tehnice firma RTH este producator si importator direct pentru toata gama de usi de garaj.
Firma RTH a selectat pentru dumneavoastra cele mai bune materiale si solutii astfel incat va putem oferi produse fiabile cu un raport calitate pret foarte bun.
RTH ofera solutii complete :
- consultanta in alegerea produselor de care aveti nevoie in activitatea specifica pe care o desfasurati    .
- produse atestate si certificate ce respecta toate normele comunitatii europene.
- servicii profesionale de instalare si intretinere a produselor achizitionate.
RTH pune la dispozitia clientilor echipe de interventie rapida in cazuri de urgenta sau de accidente pentru a nu afecta activitatea dumneavoastra.
Dupa expirarea termenului de garantie pentru  produsele achizitionate firma noastra ofera contracte de control si intretinere astfel incat clientii nostri sa reduca costurile de exploatare si sa mareasca la maxim durata de viata a produselor achizitionate.
Politica firmei noastre este indreptata spre colaborarea cu firme de constructii si arhitectura ce pot recomanda sau utiliza in proiectele lor produsele firmei noastre.
Unul din cele  mai importante lucruri în cadrul firmei este echipa. Echipa RTH Proconstruct este o echipa tanara, alcatuita din persoane motivate, dornice sa realizeze toate obiectivele propuse în termenele prestabilite, totul în interesul clienţilor companiei.

Catalog usi garaj

Catalog usi garaj RTH

Recomandari

Recomand
Recomand cu incredere !
Luca Madalin , Bucuresti

Contact

Ne puteti contacta in mai multe moduri

  • user_white Strada Drumul Osiei nr53-55, Bucuresti
  • speech_white Tel. +40723.11.22.88
  • mail_white E-mail: contact@rth-usigaraj.ro

Visit also our social profiles:

Scroll to top