Invent

Usi basculante


 

Usile de garaj basculante sunt printre cele mai populare si de durata usi de pe piata.O recomandare excelent pentru cei care doresc sa ofere o protectie garajului si in acelsi timp sa isi usureze timpul care ar fi pierdut intr-un mod clasic cu o usa conventionala.

Intretinere

Puteti folosi usile pentru multi ni.Nu este nevoie sa le vopsiti sau sa le protejti de rugin.Au protectie anticoroziva ce ii garanteaza durabilitate:Are o structura galvanizata si imbracaminte din poliester.Puteti uita de problemele ce tin de reparatie datorita unui sistem simplu ce garanteaza operatii le usi fara probleme.

Usurinta in folosire

Usa se deschide si se inchide cu usurint.Operati fin este asigurata de un sistem de arcuri si de role ce se opresc la indicajele stabilite.Pentru confort aditionl puteti sa echipati usa cu o unitate automata de control cu telecomand.Procesul de deschidere al usi ar fi desigur imbunatatit.

Siguranta

Usile basculante sunt sigur de utilizar si sunt certificate conform cerintelor Standardului Europen EN 13241-1.Solutiile aplicate in aceste use garanteaza siguranta pentru dumneavoastra si familie:o maneta,celule foto, ?!?! ..

Nu doar usa de garaj

Daca alegeti optiunea unei usi incastrate puteti intra in garaj confortabil fara sa fie necesar deschiderea intregii usi,

 

Catalog usi garaj

Catalog usi garaj RTH

Recomandari

Recomand
Recomand cu incredere !
Luca Madalin , Bucuresti

Contact

Ne puteti contacta in mai multe moduri

  • user_white Strada Drumul Osiei nr53-55, Bucuresti
  • speech_white Tel. +40723.11.22.88
  • mail_white E-mail: contact@rth-usigaraj.ro

Visit also our social profiles:

Scroll to top