Invent

Usi rulou


 

Usile de tip rulou sunt o alegere excelenta pentru toata lumea care apreciaza confortul in utilizare. Usile tip rulou standard sunt automatice echipate cu o maneta. Datorita mecanismului de tip rulou ce se strang in cutie nu ocupa foarte mult spatiu in garaj.

Confort ca standard

Toate usile oferite de RTH sunt echipate standard cu deschizatoare.Deschiderea si inchiderea cu un transmitator asigura confort in utilizare indiferent de conditiile meteo.Profilele usilor tip rulou sunt facute in fabrica noastra cu un atent sporit la detalii.Procesul de control al calitatii asigura un produs de o valoare estetica exceptionala.

Extra spatiu

Castigati spatiu in garaj si pe aleea din fata acestuia.Covorul de lame se strange pe ax care este incastrat in cutie,ceea ce salveaza spatiu sub tavan.Covorul de lame permite masinii sa fie parcate foarte aproape de usa.Este un lucru excelent mai ales pentru garajele de mici dimensiuni cu alei inguste.

Siguranta

Nu puteti sa anticipati totul,motiv pentru care o usa cu un deschizator este cea mai buna solutie.Siguranta operatiilor este asigurata de : celule foto , frana de urgenta – datorita acestor mecanisme operatiile usi se fac in deplina siguranta,lucru confirmat si de certificatul CE. O frana de urgenta previne caderea necontrolata a perdelei de lame.

Investitie

Nu 0 sa mai aveti costuri pentru protectia impotriva coroziunii.Toate materialele din care sunt alcatuite piesele usii sunt facute din aluminiu rezistent la coroziune. Aceste lucruri garanteaza multi ani de operativitate. Puteti asigura mai multa lumina intr-un loc intunecat instaland profile vitrate in perdeaua de lame. Astfel salvati energie, si cu siguranta usa o sa arate mai bine.

 

 

Catalog usi garaj

Catalog usi garaj RTH

Recomandari

Recomand
Recomand cu incredere !
Luca Madalin , Bucuresti

Contact

Ne puteti contacta in mai multe moduri

  • user_white Strada Drumul Osiei nr53-55, Bucuresti
  • speech_white Tel. +40723.11.22.88
  • mail_white E-mail: contact@rth-usigaraj.ro

Visit also our social profiles:

Scroll to top