Invent

Usi sectionale


 

Usile de garaj sectionale se pozitioneaza direct in spatele golului astfel incat usa nu micsoreaza in nici un fel dimensiunile utile ale acestuia. Ghidajele usii de garaj se monteaza pe stalpii laterali iar sistemul de arcuri se pozitioneaza pe grinda superioara.

Izolare termica

Usile de garaj sectionale sunt formate din panouri de otel cu grosimea de 40mm umplute sub presiune cu spuma poliuretanica neinflamabila.Usile prezinta chedere duble pe toate cele patru directii rezultand o izolare perfecta.
Coeficientul de izolare termica 0,49W/mp*K ceea ce inseamna ca asigura o importanta canitate de energie.

Investitie

Cand cumparati o usa sectionala de la RTH puteti sa fiti sigur ca ati investit intr-un produs de cea mai buna calitate.Datorita protectiei pe ambele parti impotriva goroziunii,achizitionarea unei usi de la RTH este o investitie pe termen lung.Componentele structurale sunt facute din otel galvanizat ( ghidurile , elementele de conectare ) sau panourile invelite in otel galvanizat.

Siguranta

Usile noastre de garaj sunt concepute astfel incat siguranta este pe primul loc.Sectiunea panoului de usa atat la partea exterioara cat si la partea interioara prezinta un sistem de protectie impotriva ruperii degetelor.Sinele verticale sunt inchise pe lateral impiedicand prinderea accidentala.Usile sunt dotate standard cu sisteme de protectie contra ruperii arcului si sufelor: Rolele culisante sunt din telflon asigurand o functionare usoara si silentioasa.

Confort in utilizare

Datorita unei usi sectionale,intotdeauna o sa fie cald in garajul dumneavoastra incalzit.Panouri groase de 40mm din otel umplute cu o spuma poliuretanica ce nu contine freon inconjoara intregul perimetru al usii si asigura cea mai buna izolare termica. Puteti deschide usor si confortabil si inchide usa cu mana fara prea mult efort depus.Un sistem complex de arcuri creaza o parghie ce necesita un minim efect de frecare asigurand confortul in utlizare.

 

 

 

 

 
Numele (obligatoriu)

Adresa email (obligatoriu)

Subiect

Mesaj

A[mm] : B[mm] : C[mm] :

D1[mm] : D2[mm] : E[mm] :

Catalog usi garaj

Catalog usi garaj RTH

Recomandari

Recomand
Recomand cu incredere !
Luca Madalin , Bucuresti

Contact

Ne puteti contacta in mai multe moduri

  • user_white Strada Drumul Osiei nr53-55, Bucuresti
  • speech_white Tel. +40723.11.22.88
  • mail_white E-mail: contact@rth-usigaraj.ro

Visit also our social profiles:

Scroll to top